top of page
  • Foto van schrijverKaren Raedts

WEDDINGSTORY Boy & Danique

De laatste... Mijn laatste bruiloft van dit seizoen... En wat voor eentje... Jongens... En dan die mogen afsluiten met deze 2! Wat een geluk en wat een heerlijkheid... Maar echt... Afgelopen september mocht ik een dag heel hard werken, heel hard genieten en werd ik ook nog eens heel hard in de watten gelegd... Met een flesje wijn bij binnenkomst tot aan een heerlijk diner in het restaurant...

Wat een cadeautje!! De bruiloft van dit knappe stel is er een met een gouden randje hoor... Boy en Danique... Wat ben ik blij en dankbaar dat ik jullie dag van zo dichtbij mocht meemaken. Boy en Danique... Wat heb ik genoten van jullie lach, die kleine traan, de fijne mensen om jullie heen, de prachtige meisjes maar ook vooral van jullie! Wat een liefde!!! Voor elkaar maar ook voor al jullie lievelingsmensen... En wat is het voor mij fijn dat ik bij iedereen dichtbij mocht komen... Want soms... Soms ben ik een beetje bang dat ik TE aanwezig ben... Ik ga op zo'n dag helemaal mee... In het ritme van het bruidspaar, in alles wat de spannende of emotionele momenten zijn en dan kan ik het niet laten om stiekem een piepklein dansje mee te doen... Maar bij jullie... Bij jullie moest ik echt oppassen! Van mezelf heb ik een redelijk aanwezige lach... Maar als ik iets echt grappigs vind, dan is die niet meer te houden... Dakpannen zijn er voor minder afgegaan zeg maar...

En die lach heb ik eerlijk gezegd, soms met pijn en moeite af en toe moeten inhouden... Want jeetje... Jullie zijn zo lief en knap maar zeker ook het grappigste stel die ik ooit voor de lens heb gehad... Man, wat hou ik ervan! Jullie zijn fantastisch... En blijf zo.. Blijf zoals ik jullie 1,5 jaar geleden gezien heb tijdens een love-shoot... Blijf zoals ik jullie tijdens die prachtige bruiloft gezien heb... En geniet van elkaar.... Lieve Boy & Danique,

ik heb intens genoten van jullie dag... En ik hoop dat ik jullie straks nog een klein beetje blijer mag maken met een prachtig album met alle mooie herinneringen op die fijne 23 september 2022!!!!


72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page