top of page
  • Foto van schrijverKaren Raedts

WEDDINGSTORY Peter & Mandy

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022
Afgelopen 22 juli 2022 was het de grote dag van Peter en Mandy!! En wat voor een zeg... Een absolute klassieker!!! Alles zat erin, erop, onder en ook nog tussendoor... Emoties, humor, verrassingen, trots , met een lach en een traan maar het was vooral (en dat is toch het belangrijkste!) DE dag voor Peter en Mandy...
Ik vind het altijd heel fijn als een stel zichzelf kan zijn, maar dat dat soms wat ingewikkeld is omdat de zenuwen door je lijf heen gieren... Dat snap ik maar al te goed... Maar dat stiekem iedereen van mijlenver afstand kan zien wat voor mooi stel jullie zijn, dan ben je hoe dan ook toch echt jezelf...

Wat een heerlijkheid als zelfs de Babs het ook heeft over jullie zelf benoemde kneuterigheid!!! Ik vind het fantastisch!!! Want Peter en Mandy, wat zijn jullie een heerlijk stel... En wat heb ik genoten van jullie verhalen over de frietclub, de tractors, het bourgondisch leven en de kleine momenten die zo belangrijk zijn voor jullie met jullie mooie vrienden en familie!

Mandy ken ik toch alweer een aantal jaren. Jaren geleden werkte ik nog bij Defensie als Militair Instructeur bij de VEVA (Veiligheid en Vakmanschap) in Eindhoven en Mandy volgde daar deze opleiding richting Zorg. En toen ik een aantal maanden geleden het eerste berichtje kreeg van Mandy, was dat natuurlijk een enorme verrassing. Vorig jaar heb ik nog de bruiloft van een collega daar mogen fotograferen en ik werd nu gevraagd voor de bruiloft van een (ex/oud-)-leerling... Hoe tof is het dat ik kan zeggen dat ik op een van de mooiste dagen aanwezig mocht zijn bij iemand die ik ooit les heb gegeven in patrouille lopen....whahahaha....

Tijdens het kennismakingsgesprek leerde ik Peter kennen en wist meteen dat dit een match was. Ruwe bolster, blanke pit! En hij had het maar over een Dodge en John Deere. Een Dodge wist ik nog wel, maar pas halverwege de avond kwam ik er pas achter dat die John helemaal geen familie was maar een merk tractors! En deze twee onderdelen mochten absoluut niet ontbreken op de trouwdag, dus het was me maar al te duidelijk dat dit heel belangrijke onderdelen zijn van hun dag.Wat hebben jullie een fijne, traditionele bruiloft gehad!!! De dag was volledig gevuld en compleet met alles erop en eraan. Van het klaar maken in de ochtend, vader die zijn dochter voor het eerst in bruidsjurk ziet, de first look van elkaar, een hele fijne ceremonie, de receptie, het diner, het aansnijden van de bruidstaart en met een mooie afsluiter een gezellig feest met jullie gekozen muziek, lieve vrienden en familie en natuurlijk een bitterbal op zijn tijd...

Lieve Peter en Mandy,

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Het was fantastisch dat ik zo dicht bij mocht komen en dat ik voor jullie een mooie herinnering mag maken.... Eerst gaan we allemaal vakantie vieren en daarna gaan we alles afmaken met het opmaken van een prachtig album!!! Liefs Karen354 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page