top of page
  • Foto van schrijverKaren Raedts

MOULIN BLUES 2023
Wat een avontuur! Ik mocht voor het eerst fotograferen op een festival.... MOULIN BLUES 2023... Vorig jaar was het al gevraagd maar toen waren we net weg dus dit jaar mocht het er dan eindelijk van komen. Eerlijk: ik was hartstikke zenuwachtig! Een aantal weken vooraf aan het festival was er een meeting met de foto-crew en de organisatie en het waren bijna allemaal doorgewinterde Moulin Blues fotografen... Heb nog nooit op een festival of überhaupt iets van een concert gedaan dus wist ook niet zo goed wat me te wachten stond... De apparatuur vloog natuurlijk om je oren maar ondanks dat leerde ik een ontzettend leuke groep mensen kennen en was het een heel warm welkom! En ook al was ik de eerste dag best nerveus: Het werd al meteen duidelijk bij de allereerste band dat ik dit dus echt superleuk vind om te doen en de rest van het weekend hysterisch door de blubber aan het manoeuvreren ging! Waarom heb ik dit nog nooit eerder gedaan man?? Het allerliefste wat ik doe is naar festivals om bandjes te luisteren, maar er is dus nog nooit een belletje gaan rinkelen dat dat ook supertof is om te fotograferen... Maar dat even terzijde..... Ik vond het waanzinnig en heb echt een heerlijk weekend... Ondanks dat het veel regende en ik tot 2 x toe met die bus vast gestaan midden in de nacht op de parkeerplaats (lees: grasveld bij de boer!) was het een weekend met een gouden randje! Ten eerste omdat het fotograferen echt heel erg leuk is van alle artiesten, maar die muziek joh... Ben niet zo'n blues-luisteraar maar echt dit zijn allemaal van die kanonnen die op het podium staan... Nu weet ik ook weer waarom ik zo'n grote voorliefde heb voor die snoeiende gitaren want er zijn me toch een partijtje goed gitaristen voorbij gekomen... Niet normaal! Maar goed, conclusie: HET WAS FANTASTISCH!!!


Ik moet nog heel veel leren om de juiste foto's te maken, maar het begin is er... Hieronder vind je mijn favorieten van het hele weekend..... Met absolute beste band Jesper Lindell... Wat een parel!!!!34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page