© 2019 Karen Raedts Fotografie

Hi, nou ik ben dus Karen en woon sinds een aantal jaren in Limburg. Ik ben geboren op het mooie eiland Goeree OverFlakkee maar voor de liefde verhuisd naar het kleine dorpje Grathem. Hier woon ik samen met mijn man Dominique en 3 zoontjes Pim (8), Koen (6) en Ties (2).

 

Ik ben gestart als een echte 'locatie'-fotograaf. Altijd op zoek naar toffe locaties waarin het natuurlijk licht het belangrijkste onderwerp is. Sinds kort huur ik ook een ruimte in Haelen en heb daar een kleine studio ingericht. Sindsdien gaat er een hele nieuwe wereld voor me open...Portretten, niet alledaags, een tikje richting de fine-art maar vooral heel puur.

Ik heb me volledig gestort op de portretfotografie, Met hele kleine kinderen of grote groepen, weet ik me niet zo goed raad. Het liefst houd ik me bezig met een persoon waarmee ik samen een plan maak om beeld te maken dat opgehangen mag worden....


Hard werken en vooral je hart volgen is mijn motto. En volg je je hart, dan kom je er van zelf!

Onlangs heb ik een award gewonnen, met een foto van mijn eigen jongens en alleen dat is al een bewijs dat je altijd je hart moet volgen want die van mij zit vol met liefde voor deze 4 mannen!!!

" PHOTOGRAPHY IS AN ART OF OBSERVATION.
IT HAS LITTLE TO DO WITH THE THINGS YOU SEE AND EVERYTHING TO DO WITH THE WAY YOU SEE THEM " 

- Elliott Erwitt -