© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

Start Project II

June 14, 2019

 

Dat ik van pure fotografie houdt, zonder enige poespas, dat mag wel bekend zijn...
Ik doe heel graag shoots in een soort van thema maar houdt altijd in mijn gedachte dat ik alles wel zo natuurlijk mogelijk houd...Ik vind het al heel snel te zoet...

Ik hou van mooie jurken, maar niet van bling bling...

Ik hou van mooie make-up maar eigenlijk mag je dat niet zo goed zien...

En ik hou van het portretteren van meisjes en vrouwen, maar dan wel op hun mooist...

En zonder dat ik er erg in heb gehad, weet ik nu dat ik absoluut geen documentair fotograaf ben...Ik wil eigenlijk niks aan het toeval over laten of beelden laten zien van een wereld die iedereen kent....Nee, ik houd van esthetische beelden...Plaatjes waarin ik kan laten zien, hoe ik alles zou willen zien of iets wat ik heel mooi vind...

En dat is wat ik ook al een tijdje doe...Ideeën uitwerken waarin ik een model op haar mooist wil neerzetten... Op wat voor manier dan ook!

Daarom is het ook zo fijn om op project-basis te werken...Hier kan ik laten zien, dat iedereen mooi is...Hoe dat je er dan ook uit ziet... Blank, zwart, blond, rossig, groot, klein, dik, dun....Ik geloof dat iedereen mooi is...

 

 

 

En uit die gedachte heb ik Rowena gevraagd om nog eens te shooten. Ik ben al heel lang fan van de Australische fotograaf Peter Coulson en wilde dit ook eens uitproberen...Zijn werk vind ik zo mooi...Hij heeft natuurlijk de knapste vrouwen voor zijn lens, maar ik vind ook dat de manier waarop hij ze fotografeert zo puur en krachtig... Ik vind het prachtig!!!

Maar goed, ik had Rowena al een paar maanden geleden gevraagd, maar het was er nog niet van gekomen en 2 weken geleden was het dan zover. Ik moet zeggen dat ik het volgens mij spannender vond dan Rowena zelf...haha...Gelukkig waren de zenuwen heel snel weg, want het was super-ontspannen en relaxed en dat is toch het belangrijkste...
Ik wilde dit al heel lang, maar had het nog niet aangedurfd...En nu was het tijd!

 

 

 

 

En man, wat heeft zij het goed gedaan he... Fijn is dat ik Rowena natuurlijk al langer ken, en al een aantal keren meer mee had samengewerkt en het is zo tof om te merken dat ook zij steeds beter weet hoe voor de camera te staan...En mooi is ze toch wel, of je nu een jaren 60 jurkje bij haar aantrekt of een indianen-tooi op zet, maar deze zwart-wit portretten  staan haar ook zo goed...Ik ben in ieder geval superblij dat we dit samen hebben kunnen maken... En heel trots op de foto's!

 

 

 

 

 


En omdat het zo goed bevallen is en zo ontzettend leuk vind om te doen, wordt dit mijn volgend project. Ik wil heel graag laten zien, dat iedere vrouw mooi is...Op een intieme, misschien wel een beetje artistieke manier...Er borrelt weer veel te veel in dat hoofd dus dat moet eruit...haha...
Dus zie je het zitten om mee te werken aan mijn nieuw project en samen een mooie shoot neer te zetten in de sfeer van deze serie, stuur me dan een berichtje! Je hoeft echt niet maatje 34 te hebben want zelfvertrouwen is des te mooier en dat is wat ik graag zou willen vastleggen....

 

Wordt vervolgd....

 

 

 

 

 

 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief