© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

Review wanddecoratie SAAL Digitaal

October 1, 2018

Hoe tof is dit....
Ik mocht van SAAL Digitaal een soort wanddecoratie uittesten!
En in ruil daarvoor schrijf ik een review over het ontvangen product...

Dus ja...welke foto zal ik daarvoor gebruiken.. Ík heb zoveel mogen maken in de afgelopen tijd...Maar uiteindelijk is mijn keuze gevallen op toch wel 1 van mijn favoriete plaatsjes van het afgelopen jaar. Man... Wat ben ik nog steeds blij met deze foto... Hier valt alles samen waar ik van hou... Prachtig model, leuke samenwerkingen, supermooie locatie en dan dat licht....I LOVE IT!!!

 

 

 

En omdat ik dit zo'n toffe, stoere foto vind, heb ik gekozen om deze af te laten drukken op Alu-Dibond Butlerfinish....Ik was nog een beetje aan het twijfelen of ik het op glas wilde laten maken, maar omdat ik niks vind als er een 'spiegeling' in afdrukken zit dus ben ik voor deze gegaan aluminium plaat gegaan... 
Dit is een 3 mm dikke aluminiumplaat op een formaat van 30 x 45 cm. Ook kon ik nog kiezen voor een soort bevestiging die ik wilde en heb daarvoor de afstand-houders gekozen.  

 

 

Ik was eigenlijk verbaasd over hoe snel dat hij al binnen was... Ik had hem op zondag besteld en op woensdagmiddag kwam het pakketje al binnen... Voor mij is dit geen must hoor, maar fijn vind ik het wel... haha..

 

Mooi, stevig ingepakt kreeg ik het binnen en jeetje... wat een toffe plaat is het geworden...Die kleuren knallen echt dat scherm af!!! Supertof...
En het is echt een heel stoere afdruk... De plaat zelf voelt wat korrelig aan en je voelt dat de lichte kleuren niet mee zijn geprint dus dat gedeelte is dan ook glad...En juist door die oneffenheden lijkt het wel of het beeld elke keer veranderd zodra je vanuit een andere hoek kijkt...

En die kleuren.... Die knallen er echt af zeg! Dit had ik niet zo mooi verwacht... Het lijkt wel of dat de kleur net wat dieper is of zo... Ze lijkt wel zo uit de foto te kunnen stappen...vind je niet?  

 

 

Ik heb soms wel eens afdrukken gehad waar het net lijkt of het allemaal een beetje afgemat is, maar dat is hier totaal niet het geval... Door de ruwe print lijkt het wel of er een extra deipte in de foto komt... Te gek hoor...

 

Wel heb ik spijt van mijn keuze voor de bevestiging... Natuurlijk had ik niet zo goed gekeken maar ik schrok van de grote gaten in de plaat...Maar ja, daar heb ik zelf voor gekozen natuurlijk...haha... Ik ken het systeem wel hoor, maar had er niet bij stil gestaan dat je dan 4 gaten moet boren in de muur om dat ding op deze manier op te hangen... Dus ondanks dat ik achteraf toch een andere keuze had moeten maken, vind het systeem wel mooi maar ik zou er zelf niet zo snel voor kiezen. Er komen dus echt mega grote gaten in je beeld, je hebt dus 4 gaten in de muur ervoor nodig en als de plaat hangt heb je in elke hoek een groot zilverkleurige kop van die schroeven.
Op de website geven ze aan dat deze bevestiging uitermate geschikt is voor buitengebruik... En dat kan ik alleen maar bevestigen...haha... Volgende keer toch maar goed lezen voordat ik op een knopje druk!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al met al ben ik echt heel erg positief over deze wanddecoratie... Het geeft echt een heel stoere look aan je foto en het heeft een robuuste uitstraling. De afdruk is superscherp en het knalt echt de muur af...
Dus mocht je op zoek zijn naar een stoer iets aan de muur dan is dit zeker een optie waard... Heel tof! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief