© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

Baby Scottie

September 11, 2018

 

Sinds korte tijd heb ik toch wel zo'n beetje mijn eigen stijltje gevonden m.b.t. de Newborn-fotografie....Ondanks dat ik nog wel hier en daar aan het zoeken ben, maar de basis ligt er al (in ieder geval voor mijn gevoel..haha). Niet alleen ben ik een klein beetje bezig met wat styling, maar de liefde voor de Lifestyle foto's wordt toch steeds groter...
 

En toen ik bij Scottie vorige week langs mocht komen om wat foto's te maken voor het portfolio en pap en mam allebei aangaven dat ze zelf niet zoveel hadden met de gestylde foto's, heb ik alle spulletjes lekker thuis gelaten. Deze shoot heeft volledig in het teken gestaan van Lifestyle... Gewoon zoals het is....

 

 

Het grote verschil tussen gestyled en lifestyle, ligt hem voornamelijk in de props die ik soms gebruik. Bij lifestyle heb ik namelijk helemaal niks mee, maar maken we de foto's in het kamertje, bij pap of mam op schoot, tijdens het knuffelen, in de box, etc. Niks geen doeken mee of de baby in een bepaalde pose leggen... Gewoon lekker laten doen, hier en daar een kleine aanwijzing om ergens te gaan staan of zitten en verder niks... Hoe ontspannen is dat!!!

Nou ja... soms ook niet helemaal....haha...

 

 

En Scottie heeft het fantastisch goed gedaan!! Wat is ze knap he... DIE OGEN.....

Toen ik bezig was met het afwerken van de foto's, bleef ik steeds naar deze kijken... En het gekke is, is dat ik eigenlijk helemaal niet zo van het zwart-witte ben... Ik bewerk nagenoeg altijd in kleur... Zeker bij de Newborns is het eigenlijk altijd kleur...Maar deze... dat was overduidelijk een zwart-witje.. Deze vind ik dus echt fantastisch!!!

 

 

En kamertjes!!! Wat is dat leuk om te doen ook... Ik heb er nu al een aantal voorbij zien komen maar deze toffe kleuren had ik nog niet gezien... Hoe stoer is dat paars voor die kleine meid! Super....

 

En na al dat meidengeweld mag ik dan binnenkort eindelijk op bezoek gaan bij een jongen!!!
Met net zo'n stoere naam als Scottie en wellicht net zo'n stoer kamertje....#ZININ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief