© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

Elin's First Year, part II

September 7, 2018

Kennen jullie Elin nog? 

 

 

 

Elin is het allereerste meisje wat ik een jaar lang mag volgen voor het Baby's First Year pakket en onlangs stond de tweede (van 4) shoot gepland. 
Inmiddels is die kleine alweer 5 maanden en jeetje... wat gaat dat snel he!!! 

 

 


Je vergeet zo snel hoe klein dat ze zijn geweest, moet je zien hoe snel een mensje kan veranderen! Heel tof om te zien...
En als vergelijking zie je ook, dat de grote zus niet zo snel meer veranderd...Dus ja, ik ben helemaal blij dat ik al sneller dan gedacht het pakket Baby's First Year, op deze manier aanbied..

 

 

Toen we deze shoot gingen plannen, hebben we het nog even gehad over welke locatie we de foto's gingen maken. En aangezien ik me toch nog meer wil verdiepen in de Lifestyle-fotografie, hebben we besloten om gewoon lekker thuis te blijven. En voor zo'n klein kindje is dat natuurlijk ook het fijnste he... 
Omdat het Lifestyle is, is er verder niks meegegaan voor de styling of iets, maar gewoon de foto's gemaakt op de plekjes waar ze wel vaker zit... nou ja...ligt! 
Op haar eigen kamertje, bij pap en mam op bed, beneden op het kleed om lekker te spelen....

 

 

Ze moest nog heel eventjes wakker worden want ze lag nog in diepe rust toen ik binnen kwam, maar wat een leukerd is ze toch!!!! 
En zus is toch ook fantastisch he.... Ze is zo lief naar die kleine...

En naar mij ook...haha.. Ik heb in ieder geval alle spulletjes van Minnie Mousse voorbij zien komen! 

 

 

 

Ergens in november gaan we Elin weer voorbij zien komen voor deel 3! 
Het mooiste zou natuurlijk zijn dat ze kan zitten zodat we alles voorbij zien komen, maar natuurlijk is dat geen  must... Ik ben nu al heel benieuwd hoe ze er dan uit zal zien!!!! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief