© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

2nd BIRTHDAY!!!

July 1, 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeetje... Wie had dat toch gedacht!!!

Karen Raedts Fotografie bestaat 2 jaar.... PFFFFFFF... Ik schiet er zelf van in de lach als ik het zo opschrijf... Maar ja.. Het is wel zo.. HAHAHAHA!!!!

 

SUPERTOF NATUURLIJK!!!!

 

Hoe een uit de hand gelopen hobby, tot zoiets kan komen... Jemig...

In het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat de aanhouder wint! Er zijn best wel wat momenten geweest waar ik zo onzeker was, dat de twijfel soms toesloeg. Ben ik wel goed genoeg, kan ik het eigenlijk wel, ik begrijp toch helemaal niks van die camera, heb ik wel genoeg inzicht in alle technieken??? Maar ondanks dat soort momenten, heb ik me volledig gestort op alles wat ik gedaan heb. Met een boel enthousiasme en de durf om te doen wat je het liefste doet, kom je toch best wel een eindje verder...haha...

Met vallen en opstaan natuurlijk, want als ik zo mijn portfolio eens bekijk, zie ik heus wel dat sommige foto's beter zijn dan de ander. En ja, ik kom echt nog maar net kijken, er is nog zoveel te leren en te ontdekken...Helaas beschik ik niet over een of ander autodidactisch brein of zo... haha... Maar goed, stapje voor stapje en alles op zijn tijd, en een beetje hulp van wat cursussen, workshops, veel YouTube en werk bekijken van anderen, zie ik dat alles wel wat beter wordt. Altijd zijn er verbeterpunten en het blijft altijd smaak gebonden maar het begin is gemaakt!!!


Eigenlijk was het de bedoeling om met deze blog mijn Bucketlist 2018 eens onder de loep te nemen met deze blog, totdat ik me besefte dat 1 juli de datum is, dat ik me had ingeschreven bij de KVK. En dan ook al 2 jaar geleden dus...WHOAHHHH...


En als ik toch terug kijk, heb ik toch echt wel coole dingen mogen doen hoor!

Ik ga jullie  echt niet vermoeien met alles wat ik de afgelopen jaren heb gedaan maar ik moet toch wel eerlijk toegeven dat ik best wel een beetje trots ben op hetgene wat er allemaal gebeurd is.

In eerste instantie had ik bedacht dat zodra ik 1 opdracht per maand zou binnen halen, ik me al heel gelukkig zou prijzen. Tot nu het moment is dat ik soms al meer dan 2 maanden vooruit aan het plannen ben omdat het nergens anders meer past. Dat ligt natuurlijk ook wel volledig aan mijn eigen agenda hoor. We hebben een druk gezin van 3 kindjes, mijn man werkt onregelmatige diensten en is nog aan het leren en ik werk zelf ook nog 3 dagen in de week voor een baas, dus ja... Zoveel ruimte heb ik nu ook weer niet maar het klinkt in ieder geval wel heel stoer...haha!!!

 

Sinds dit jaar hou ik een lijstje bij met alle shoots, zodat ik een overzicht heb in alle werkzaamheden en de tijd dat ik ergens mee bezig ben. Vanmorgen heb ik alles bijgewerkt en ook dan schiet ik in de lach....Wat een toffe portfolio shoots en wat een toffe opdrachten! Van de vele kindershoots tot aan alle gezinnen waarmee ik op stap ben geweest. Van de opstart Newborn-fotografie tot aan geweldige samenwerkingen met MUA's en stylisten voor die hele gave portretshoots. En van reportage voor diverse bedrijven tot aan eindelijk eens die fantastische foto van mijn eigen jongens....

 

 
Ik merk dat ik nog steeds zoekende ben in alles wat ik doe. Maar dat wat ik zoek krijgt toch wel enigszins meer vorm. Begin dit jaar dacht ik dat ik alles op de kinderfotografie wilde storten, maar ik heb nu na diverse portfolio shoots gemerkt, dat ik toch ook wel erg gelukkig wordt van portretten... En dan juist die shoots, waar je even out-of-the-box mag denken en al je creativiteit de vrije loop kan laten gaan... Hoe en wat dit voor vorm gaat krijgen, zie ik wanneer het daar de tijd voor is. Vooralsnog wil ik hier graag meer aandacht aan besteden, maar first things first.... VAKANTIE!!!!

En dan is het ook nog zo dat ik in september mag beginnen met school! Ik heb er ongelofelijk veel zin in en ben zo benieuwd of het gaat opleveren wat ik graag zou willen. Inmiddels weet ik van mezelf dat ik alles behalve een technisch fotograaf ben. Soms hoor ik anderen van alles roepen over de apparatuur die ze gebruiken, en het enige wat ik dan hoor is ruis..haha... Dus een klein beetje meer technisch inzicht zou wel handig zijn maar ik ben met name op zoek naar het plaatje wat ik in mijn hoofd heb om te kunnen zetten naar een setting en dan daadwerkelijk dat plaatje ook juist op beeld te krijgen.
Halverwege september dus mijn eerste schooldag en dan een half jaar knallen. Zoals ik heb begrepen bij de inschrijving krijgen we flink wat huiswerk mee met verschillende opdrachten, dus er zullen vast en zeker oproepjes komen voor modellen...SO HELP ME OUT!!!

 

Al met al.... Het waren 2 fantastische jaren... HAHA...
Ik ga met minstens net zoveel energie het tweede half jaar van 2018 in, starten met de opleiding en verder uitwerken met mijn mini-bedrijfje!!! En als ik dan ook nog van die toffe opdrachtjes binnen mag krijgen en mensen blij mag maken met een paar plaatjes, ben ik heel erg blij!!!!

 

- It always seems impossible until it's done -

NELSON MANDELA

 

 

 

 

 

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief