© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

Let's get personal

June 18, 2018

 

Weet je... Eigenlijk wilde ik dit al heel lang, maar heb het nooit gedurfd. En toch heb ik het gedaan! Gewoon omdat ik denk dat het moet en dat het er tijd voor is.

Sinds ik begonnen ben met de website en een bedrijfspagina op Facebook, heb ik geen profielfoto. Altijd heb ik het logo als profiel gehad.... In eerste instantie omdat ik heel erg blij was (en nog steeds ben) met dit logo maar ook omdat ik geen enkele foto van mezelf heb waar ik niet scheel kijk, mijn tong uitsteekt of met een biertje in mijn hand op een festivalterrein sta. Dat is ook wel wie ik ben, maar dat vind ik dan toch niet helemaal passend voor op de website...haha...

 

De website heb ik zelf gebouwd en ik wilde wel een klein stukje over mezelf erop hebben staan. Niet zozeer omdat ik zo graag over mezelf praat, maar als ik bij een andere website kom, vind ik het ook altijd erg prettig om te weten met wie ik te maken heb. Twee jaar geleden vond ik een kort verhaaltje met een foto van Pim (mijn oudste zoon) wel prima, maar sinds een paar maanden is de wens naar een goed portret alleen maar groter geworden.

 

Ik heb zelf gemerkt dat ik het fijn vind om te zien met wie ik te maken heb en zo al een indruk kan krijgen wat voor soort type er nu eigenlijk voor me zit.

Ik vind dat zelf dus blijkbaar heel belangrijk dus waarom heb ik dat zelf niet dan??

Voorheen kwamen mijn opdrachtjes van mensen die ik al kende, of via-via, maar nu heb ik steeds meer klanten die ik dus niet persoonlijk ken. En voor hun is het misschien ook wel prettig om te weten met wie ze te maken hebben....

 

Maar ja, hoe pak je dat nu weer aan?

Ga je zelf aan de slag om een zelfportret te maken of ga je naar zo'n fotograaf waar je in 15 minuten buiten staat met zo'n steriele LinkedIn-profielfoto of moet ik iemand vragen om samen wat foto's te maken en bewerken????


Ik heb er toch wel heel lang over na moeten denken... Het is echt zo ver buiten mijn comfort-zone... NIET NORMAAL!!!

En een paar weken geleden heb ik dan uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik heb Evely een mailtje gestuurd met de vraag of ze mij wilde helpen....
Evely ken ik niet persoonlijk, ik ken alleen haar werk  van haar blogs en vind haar zo'n mooie foto's maken dat ik het erop gewaagd heb....

 

En een aantal weken geleden, op een maandag, was het dan zover! Aan het einde van de middag ben ik vanuit Eindhoven naar haar studio gereden en mocht ik eens aan de andere kant van de camera staan.

Heel de dag heb ik lopen stuiteren.... en werd ik met de minuut zenuwachtiger...
Jeetje wat spannend!

Heel de dag die zenuwen, maar dat is echt voor niks geweest. Evely is een heel erg leuke en lieve meid, die precies weet waar ze mee bezig is. En niet alleen dat.... Ze heeft ook nog eens een fantastische muzieksmaak, dus genoeg om over te praten...haha....

 

Nu weet ik ook eens hoe het is om voor de lens te staan.... En ben er nu helemaal van overtuigd dat ik zelf echt aan de andere kant hoor!!!! Wat een ervaring, maar een carrière-switch zit er helaas niet in... haha... Laat mij maar anderen mooi op beeld vangen!!!


Maar goed, een uurtje ongemakkelijk zitten wezen en gezellig zitten kletsen, en toen zat het er eigenlijk al weer op. En ik ben er blij mee...
Het maakt het toch allemaal wat persoonlijker en nu kan iedereen zien wie ik ben... Of je er nu blij van wordt of niet..

This is what you get!!! .

 

Evely, superleuk je eens te ontmoeten en heel erg bedankt voor de foto's!!!

Heel veel succes met alles wat je aan het doen bent,... Ik vind je fantastische beelden maken!!!

En misschien heb je me toch wel stiekem een beetje geïnspireerd om ook eens zelf aan de slag te gaan.... wie weet!
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief