© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

Gestylde shoot - INDIAN STYLE

May 8, 2018

 

 

 

Al heel lang liep ik rond met dit idee.... en uiteindelijk heb ik een tijd geleden wat oproepen op FB geplaatst om op zoek te gaan naar een nieuw team om dit samen mee uit te gaan werken.
En uit al die reacties zijn we hier met zijn vieren afgelopen zondag op uitgekomen... en jeetje, wat was het tof!!!!

 

Je hebt altijd verwachtingen van een shoot, maar dit slaat nergens op. Ik ben zo ontzettend trots wat we hier hebben neergezet... Helemaal blij mee!
En niet alleen heel erg blij met het eindresultaat, maar ook met de nieuwe contacten die ik heb opgedaan.

Met Rowena ben ik natuurlijk al vaker op pad geweest en is onderhand mijn muze...haha...
Ondanks dat ik veel reacties had van modellen ben ik uiteindelijk toch weer bij haar beland. Niet alleen omdat ik haar bloedmooi vind maar ze is ook nog eens heel erg lief en superfijn om mee samen te werken. Ze staat voor alles open en eigenlijk gaat het gewoon vanzelf en afgelopen zondag heeft ze de shoot echt GENAILED!!!!

Supergoed gedaan meid!!!!

 

En na een aantal mailtjes heen en weer, hebben we uiteindelijk een nieuwe samenwerking tot stand gebracht met de lieve Cindy en Marjan. Deze dames werken al heel lang samen en doen dit soort shoots sinds kort naast hun werk als kapster. Ik kende hun allebei niet, dus best wel spannend wat het zou brengen.
Zou het wel klikken, zouden we allemaal wel dezelfde ideeën hebben met kleding en make-up... Maar het was fantastisch!

 

Toen ik zondagmiddag aankwam op de locatie waar Rowena helemaal klaargemaakt werd, waren ze al volop bezig. Cindy heeft het haar prachtig gedaan en die make-up van Marjan was SUBLIEM! Zo knap gedaan...

Het mooie was dat je direct kon zien dat we allemaal hetzelfde in ons hoofd hadden zitten. Cindy heeft ook de styling verzorgd en liet alles zien wat ze mee had genomen. Een aantal setjes om te proberen, zelfs tot aan losse veren en sieraden had ze aandacht... Heel tof!

Ook had ze nog 2 andere tooien meegenomen maar het was na 10 seconden overleg duidelijk dat we toch voor die van mij gingen. Rowena moest van dat beeld afknallen dus de rest van kleding en de tooi gingen dus dan ook in aardse tonen....

 

Toen alle kleding aan was, het haar in de krul zat en de make-up om zijn plek zijn we met zijn vieren naar de Beegderheide vertrokken. Ik ben hier al zoveel geweest en het verveeld nooit! Dit is toch wel mijn favoriete locatie hoor... In elk seizoen. Het blijft mooi en je kunt zoveel op nog geen 500 meter... Heerlijk.  

 

En toen gebeurde het... Alles viel op zijn plek! Ik ben toch altijd zenuwachtig voor een shoot. Niet alleen omdat het me soms niet helemaal lukt om wat ik in mijn hoofd ook daadwerkelijk op beeld te krijgen, maar zeker als er meerdere mensen bij betrokken zijn. Rowena zag er zo mooi uit, locatie was helemaal op zijn best, iedereen heeft zich zo druk gemaakt en uiteindelijk moet ik dan toch maar voor het eindproduct zorgen. Dus als ik dit verknal, dan is dat natuurlijk wel een beetje een teleurstelling...

 

Maar na de eerste 10 foto's zag ik wat er gebeurde en alle zenuwen waren op slag weg. Alles ging eigenlijk vanzelf, we hebben verschillende settingen gebruikt, van alles uitgeprobeerd en als ik nu kijk naar deze serie ben ik super trots! Dit is boven verwachting... en wat ben ik blij!!!!

Rowena, Cindy en Marjan, het was fantastisch! Ik heb een supertoffe middag gehad, waar we heel hard gewerkt hebben maar ook klein feestje gevierd hebben. Heel erg bedankt voor jullie inzet, ideeën en samenwerking....Ik ben nu nog aan het na stuiteren... haha..

 LOVE IT!!!

 

YOU DON'T TAKE A PHOTOGRAPH, YOU MAKE IT!

- Ansel Adams -


 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief