© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

Baby's First Year

April 18, 2018

 

Soms gaan de dingen iets sneller dan dat je bedacht had!
In mijn bucketlist 2018 heb ik meerdere dingen staan die ik nog moet uitwerken, en deze had ik eigenlijk voor 2019 bedacht....maar dit ga ik gewoon NU doen...

We weten allemaal hoe snel het eerste jaar van je kindje gaat. Van een heel klein mensje dat lekker ligt te slapen in zijn of haar bedje, naar een eigenwijs monstertje wat erop uit wil om de wereld te ontdekken.

En juist in het eerste jaar zijn er zoveel bijzondere momenten, die wil je toch mooi op foto hebben en niet alleen maar terugvinden op je telefoon? Daar is natuurlijk niks mis mee, want eerlijk gezegd, pak ik bij mijn eigen kinderen toch ook nog vaker mijn telefoon dan mijn camera, maar een toffe foto aan de muur... daar wordt ik toch net iets gelukkiger van.

 

Onlangs had ik een kennismakingsgesprek met de ouders van de knappe Elin. Ik kwam bij hun op bezoek voor de geboorte om alles door te spreken over de newborn shoot  en hadden het eigenlijk over alle plannen die nog op de plank liggen voor mijn fotografie.

Ik vertelde over de vele dingen die ik zou willen proberen maar nog geen concrete planning voor gemaakt heb. Ik zou bijvoorbeeld heel graag een borstvoedingsreportage willen maken, of een Fresh-48 (een lifestyle-shoot binnen 48 uur na de geboorte) en nog zoveel meer....

Maar wat ik ook graag wil proberen, zijn pakketten aanbieden. Het lijkt me namelijk heel erg tof om 4 momenten vast te leggen in het eerste jaar van een kindje. Die 4 momenten zijn dan op verschillende tijdstippen, nl:

* tussen 6 - 12 dagen een newborn-shoot

* rond de 4 maanden, zodra ze het hoofdje al goed omhoog kunnen houden

* rond de 8/9 maanden, zodra ze goed kunnen zitten
* afsluitend rond de eerste verjaardag

De ouders van Elin waren eigenlijk best wel enthousiast dus heb ik hun een paar dagen later een voorstel gemaild en we gaan het doen! Omdat ik dit nog nooit in zo'n structuur gemaakt heb, zal ik dit met hun gaan oppakken. De eerste shoot zit erop en over een maandje of 3/4 gaan we de volgende doen... Echt heel tof!
Ik ben heel blij dat Elin mij daarbij mag helpen! En wat is ze mooi he... NU AL!!! En als ik stiekem een beetje kijk naar haar grote zus, gaat ze alleen nog maar mooier worden...

 Dus hoe cool!
Mijn eerst pakket is een feit....en we noemen hem:  BABY's FIRST YEAR-pakket!!!

 

Ik heb nog heel even getwijfeld of ik niet moest wachten totdat ik minimaal 1 kindje een jaar gevolgd heb, zodat ik dit kan laten zien in mijn portfolio.....maar ik heb besloten om dit toch al te gaan aanbieden maar wel met een gereduceerd tarief totdat Elin 1 jaar oud is!

Dan heb ik een mooie start kunnen maken voor het portfolio en kan ik het eerste jaar van Elin mooi in beeld laten zien.

 

Wat houdt het in?
Een 4-tal shoots ingepland tijdens het eerste levensjaar van je kindje.
Na elke shoot krijg je minimaal 7 digitale bestanden in lage resolutie (incl. logo) opgestuurd, via we-transfer.
Na elke shoot krijg je een mooie fine-art vakprint (A5 formaat) opgestuurd,

Na de laatste shoot, krijg je natuurlijk alle digitale bestanden in hoge resolutie EN een luxe album met een verzameling van de mooiste foto's opgestuurd (A5 formaat).

 

Boekingen voor april 2019, geldt het gereduceerde tarief van €395,- voor het gehele pakket. Na april 2019 geldt het normale tarief van €475,-.
 

Voor vragen en/of verdere informatie, kun je natuurlijk vrijblijvend contact opnemen via de website of stuur een mailtje naar karenraedts@gmail.com.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief