© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

Mini-shoots 2018 - LENTE EDITIE

March 9, 2018

 

 

JAAA!!!! Alles staat klaar voor de Mini-shoots LENTE...

In februari heb ik geprobeerd mijn concept neer te zetten met de seizoens-gebonden Mini-shoot dagen, startend met de winter. Helaas had ik op deze dag geen enkele inschrijving, maar we geven de moed niet op...Op naar het voorjaar...

 

En ja... de lente...

Welke setting past nu het best in dit seizoen? Wat is nog meer lente dan.... BLOESEM!!!!


DE MINISHOOT LENTE VIND DUS PLAATS TUSSEN DE MOOIE BLOESEM!!!! HOE COOL!!!!

 

Maar ja, onze achtertuin heeft wel een paar fruitbomen maar met die 10 bloemen die er elk voorjaar inhangen komen we niet zover, dus op zoek naar bloesem... en we hebben veel bloesem nodig.. heel veel...haha!!! 

Dus weer een beetje speuren en kijken waar ik graag heen zou willen en al snel kwam ik uit bij de fruitboer net buiten het dorp. 

Hier staat het Fruitteeltbedrijf Houben en we zijn hier van harte welkom tijdens de shoot-dag. Supertof natuurlijk als mensen zo open staan voor je ideeën en alles kan en mag, zolang we maar niet ondersteboven in de bomen gaan hangen... haha...  

 

Wat houdt het precies allemaal in?

 

Wanneer: zaterdag 28 april 2018 (onder voorbehoud)

De verwachting is dat de bloesem dan op zijn mooist is, maar dit is volledig afhankelijk van het weer. Begin april neem ik nogmaals contact op met het bedrijf om te kijken hoe de bloesem ervoor staat en nemen dan ook  de beslissing of we voor de 28e gaan of niet. Mocht het proces al verder zijn dan verwacht, dan gaat de shoot plaatsvinden op zaterdag 21 april (= reserve-datum). 

 

Kosten zijn €65,-

 

De shoot vindt dus plaats bij Fruitteeltbedrijf Houben in Grathem (tegenover Kasteel Buggenum) en duurt ongeveer 30 minuten.
Per shoot max. 3 personen, bij extra personen of huisdieren komt er €10,- bij.

Je krijgt 3 digitale bestanden opgestuurd via we-transfer.

Tegen een meerprijs kunnen er extra bestanden en/ of afdrukken bij besteld worden.

 

Voor en na de shoot, ben je van harte welkom bij onze picknick-hoek, waar een drankje en wat lekkers klaar staat. Deze is te herkennen aan mijn bus, waar levensgroot het logo opstaat dus dat valt niet te missen. Hier wordt je op de afgesproken tijd opgehaald en lopen we naar het mooiste stukje van het terrein om de uiteindelijke foto's te maken.

 

De shoot vind plaats tussen 0930 en 1600, voorkeur tijden kun je aangeven bij opgave. 

 

Voor opgave of vragen, kun je contact opnemen via de website, FB of stuur een mailtje naar karenraedts@gmail.com. 
 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief