© 2019 Karen Raedts Fotografie

June 14, 2019

June 3, 2019

April 16, 2019

February 5, 2019

December 20, 2018

November 20, 2018

October 13, 2018

Please reload

Recente berichten

Baby Loes

February 6, 2018

 

Baby Loes is geboren!!!

 

Onlangs had ik laten weten dat ik ingeschreven sta voor een workshop Newborn-fotografie en de eerste reacties zijn langzaam aan het binnen druppelen.
Het eerste contact was snel gelegd maar voordat we alle afspraken konden maken, vond ik het wel belangrijk om een aantal dingen te bespreken waar pap en mam rekening mee moesten houden. 

Zo kan ik nu nog geen garantie bieden dat het allemaal gaat lukken en wil ik de foto's natuurlijk graag gebruiken ter promotie. Ik wil uiteraard reclame maken voor mijn nieuwe tak van fotografie en wil graag laten zien waar ik van alles voor aan het investeren ben.

Verder ben ik echt nog maar een beginneling met dit soort foto's, dus hele kunstwerken zullen het wel niet worden...haha!
Nadat pap en mam alles hadden laten bezinken en akkoord hadden gegeven, was het wachten op de geboorte van de knappe Loes. En ineens was ze daar... en het ging zo goed met moeder en kind, dat we al heel snel een afspraak konden maken!

 

Op de 10e dag mocht ik langskomen om in ieder geval te proberen om wat foto's te maken.
Ik was al druk met voorbereiden en van alles aan het lezen en bekijken, maar nu liep mijn hoofd helemaal over...Overuren heb ik gedraaid... haha..

Op internet kun je zoveel vinden, dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie!!!
Maar goed, met alles wat ik kon vinden had ik plan gemaakt, inkopen gedaan, bus ingeladen en gaan...
Alles voorbereid, Loes had nog een badje gehad en toen ik aankwam was ze nog druk met voeding.

Dus het was alleen nog maar afwachten tot ze lekker in slaap zou vallen...

Ondertussen hebben we een mooi plekje uitgezocht (wat niet zo moeilijk was met een 8 meter lange serre), spulletjes klaar gelegd, kopje koffie gedronken en voorzichtig Loes klaar gemaakt voor de eerste foto's.... Het kon toch niet meer lang duren tot ze ging slapen....

GRAPJE!!!!!!

Loes had bedacht om lekker wakker te zijn en ook te blijven!!! Ze vond het maar wat interessant en alles wat we konden doen, hebben we geprobeerd...Lekker geknuffeld met pap en mam, wat warmer gemaakt met een kacheltje, we zijn bezig geweest met het inwikkelen in een wrap, maar ze ging NIET slapen.. haha...
Het helpt natuurlijk ook niet mee als er nog wat krampjes bij komen kijken en ze heeft echt gevochten om maar niet in slaap te vallen...Ik was bang dat ik wat ongeduldig zou worden of zo, maar integendeel. Ondanks dat ze heel wakker was, heb ik zoveel geleerd, alleen al door het kijken weer naar zo'n mini-mensje! Je vergeet zo snel hoe klein dat die pasgeboren baby'tjes zijn he... Mijn jongste is nog maar net 11 maanden maar dat is echt een beer in vergelijking met de kleine Loes maar voor mijn gevoel is hij ook nog zo klein!
En kijken heb ik 2,5 uur gedaan naar die kleine... Ik hou van die dingetjes die alleen de newborns hebben. Kleine handjes, donshaartjes op de schouders, die kleine teentjes, ogen die alle kanten uitschieten... Ik hou ervan!

 

Uiteindelijk zijn we maar gewoon begonnen en is ze wel geteld denk ik 3 minuten in slaap geweest, maar man man man... wat vind ik dit leuk om te doen.
Ik merk heel erg dat ik nog heeeeeeeeeeeeeeeel veel moet leren, want het ziet er best wel makkelijk uit maar dit is echt niet iets wat je zomaar even doet!
Er is helemaal niks gekomen van mijn super voorbereide plan, heb ook echt alles helemaal los gelaten maar wat heb ik genoten. Natuurlijk helpt het heel erg, dat pap en mam ook echt super relaxed waren en het was erg leuk om dit gezin te leren kennen. Grote broer kwam af en toe even een kijkje nemen en een kusje geven maar vond het ook wel prima dat baby Loes de volle aandacht kreeg.

Ik heb alsnog flink wat foto's gemaakt van een heel wakkere baby en ik moet eerlijk toegeven dat ik heel erg blij ben met die inschrijving op die workshop. Ik wil nog zoveel weten, oefenen en horen van iemand die niets anders doet dan babytjes mooi neerleggen en prachtige foto's maakt.  Dusss... Ik heb nog heel wat werk aan de winkel!!!

 

Ik kijk nu nog meer uit naar de workshop, heb echt enorm veel zin om hiermee aan de slag te gaan en het is me wel echt heel duidelijk geworden dat het vak apart is en een specialisatie waar je heel veel mee en over moet leren.

Het afgelopen half jaar ben ik druk geweest met de gestylde kindershoots en de gestylde newborn-shoot zou ik toch wel heel graag willen toevoegen aan mijn portfolio...

Ik hoop ook echt dat ik hier een flinke start mee kan maken en dat ik in de 2e helft van 2018 dit soort shoots kan gaan aanbieden op de website, maar daar heb ik natuurlijk wel baby'tjes voor nodig.

Dus ben je zwanger of weet je iemand, die het leuk lijkt om een starter op weg te helpen, kun je contact opnemen via de website of stuur een mailtje naar karenraedts@gmail.com .

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief