PORTFOLIO SHOOT 

Je bent beginnend model die heel graag een opstart wil maken met een portfolio of je hebt al een mooi portfolio maar wil graag nog een extra aanvulling met nieuw materiaal.... En dan kom je hier op de site terecht! 

Supertof dat je al interesse hebt om eventueel met mij samen te werken. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om goede foto's te hebben. Ik weet ook als geen ander, dat het soms een flinke investering kan zijn 'even' wat foto's te laten maken. 

Dus voor dit soort situaties kan ik nu een portfolio-shoot aanbieden tegen een gereduceerd tarief. We gaan samen kijken wat een goede aanvulling zou kunnen zijn op jou portfolio, wat jouw wensen zijn en welke opties dat we allemaal hebben. Nadat we dit allemaal besproken hebben, kunnen we eventueel ook een noodboard maken (of misschien heb je al ideeën klaar liggen) en zodra ik een duidelijk beeld heb, kunnen we dan een datum gaan prikken voor de shoot!!! 

Na de shoot maak ik alles voor je klaar en zet ik een online-galerij open waar je een keuze kunt maken voor een 5-tal beelden. Deze beelden stuur ik je in lage resolutie via we-transfer en kun je dus gebruiken voor je digitaal portfolio. 

Bestanden in hoge resolutie, meerdere beelden of prints kun je uiteraard afnemen tegen een meerprijs. 

De shoots starten vanaf een tarief van €96,-.

© 2019 Karen Raedts Fotografie